Wij zien kansen voor dit gebied. Jij ook?

Denk en droom met ons mee

Het gebied bij station Oost kan een prachtige plek worden. We willen het een nieuwe toekomst geven. Daarbij denken we aan ruimte voor wonen en werken, maar we zien meer kansen. Wat is er wat jou betreft nog meer mogelijk op deze plek? Hoe groen moet het blijven, of worden? En hoe duurzaam? Welke ontwikkelingen willen we ruimte geven?

 

 

Meedenken, doen én dromen
Samen komen we tot de beste ideeën en plannen. Via dit platform denk en droom je met ons mee. Op een zo gemakkelijk mogelijke manier.

Omvang gebied
Het gebied bestaat uit station Oost, het voormalig Bastion Hotel, transferium de Vliert, het gebied van de Aartshertogenlaan, het Sportiom, stadion de Vliert en de sportvelden daarachter, en het voormalige KPN gebouw waar eerder al verbouwd wordt.

Ambitiedocument
Vanuit de ideeën maken we vervolgens een ambitiedocument. Daarin staat hoe we vinden dat de toekomst van het gebied eruit moet komen te zien. 


 

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"202142"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen