Online bijeenkomst over concept ambities

September 08, 2020
112 keer bekeken 0 comments

In mei van dit jaar informeerden we je over een interactief proces dat we toen startten om te komen tot een ambitiedocument voor het gebied bij station Oost. Inmiddels ligt er een concept ambitie. Deze delen we graag met je. We nodigen je daarom uit voor het bijwonen van een digitale sessie.

Nieuw stedelijk gebied

De ambitie is om het gebied te ontwikkelen tot een nieuw stedelijk gebied, waar wonen, werken en voorzieningen samen komen. Een groot aantal van jullie dacht hierover mee via het platform www.s-hertogenbosch.nl/oost. Neem er gerust nog eens een kijkje.

Waardevolle reacties

De richtingen en de input die we meekregen vanuit de omgeving zijn zeer waardevol. In de zomerperiode werkten we die verder uit. Er ligt nu een concept ambitiedocument. Daarin wordt duidelijk wat de ambities voor het gebied zijn. En hoe we zijn omgegaan met alle inbreng. Nu is het tijd om bij je na te gaan of we je goed hebben begrepen. En in hoeverre je je erin kunt vinden. Er zijn immers meerdere keuzes te maken in dit gebied.

Uitnodiging

Op maandagavond 21 september leggen we je de ambities graag voor. Dat doen we in een online bijeenkomst. We starten om 20.00 uur. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden. 

Op de avond zelf is het voldoende als je bij aanvang op de volgende link klikt: https://samen.s-hertogenbosch.nl/livestream.

Tijdens de online bijeenkomst kun je reageren en vragen stellen. Uiteraard is de bijeenkomst achteraf terug te kijken via het platform www.s-hertogenbosch.nl/oost.  

Besluitvorming

Met jullie input tijdens deze bijeenkomst scherpen we het concept ambitiedocument aan. Daarna besluiten het college van burgemeester en wethouders, en de gemeenteraad erover.

Heb je op dit moment al een vraag? Stel 'm dan via oost@s-hertogenbosch.nl.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie settings