Hier wil ik als starter wonen.

Ambitie: Divers stedelijk woongebied

Divers stedelijk woongebied

Het wordt een aantrekkelijk woonlocatie voor iedereen: van student tot senior en van alleenstaande tot gezin. We streven naar een goede balans in woonsoorten en in verschillende prijsklassen. De afstanden tot de binnenstad, parken, station en uitvalswegen zijn kort. En er is volop ruimte voor een mix van wonen met sport, onderwijs, werken en voorzieningen, en er is ruimte voor nieuwe experimenten. Dat maakt dit gebied een aantrekkelijke woonlocatie voor veel verschillende doelgroepen.

Afbeeldingen

Divers stedelijk woongebied

Stemmen

126 totaal
85 eens
41 oneens

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

2  reacties

Anoniem 03-06-21 om 10:43

...ik wil hier ook wonen als niet-starter.

David 01-06-21 om 15:09

Ik zou graag dicht bij het centrum willen wonen als ik klaar ben met mijn studie. De levendigheid van het centrum trekt mij zeer aan. Echter zijn er vrijwel geen woningen te vinden die ik als toekomstige starter kan veroorloven in de omgeving van het centrum. Bij een station in de buurt van het centrum en natuur wonen zou voor mij een droom zijn. 

Als de woningmarkt in Den Bosch zo blijft als het nu is zou ik naar steden als Utrecht of Nijmegen moeten vertrekken waar veel meer gedaan wordt voor starters. 

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen