Het groen vind je bij de IJzeren Vrouw en bij de Aartshertogenlaan, probeer dat niet op elke locatie

Ambitie: Groen als identiteitsdrager

Afbeeldingen

Groen is een belangrijk kenmerk

Stemmen

120 totaal
26 eens
94 oneens

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

5  reacties

Anoniem 26-06-21 om 7:30

Pak de kans om het bestaande groen te verbinden met nieuw groen. De ijzeren vrouw is al zo overvol met goed weer.

Anoniem 07-06-21 om 14:04

Er wordt in hoog tempo gebouwd binnen de stadsgrenzen zonder dat tegelijkertijd ruimte wordt gemaakt voor stadsparken. Dit betekent dat de druk op de bestaande stadsparken nog verder toeneemt. Dit zien wij in relatie tot dit plan bijvoorbeeld bij de IJzeren Vrouw waar ook nog eens het voornemen bestaat om de rand van dat park te bebouwen met 3 woontorens.  Dit alles tast de leefkwaliteit van de mensen die al in het gebied rondom het park wonen aan. Hun belang mag niet ondergeschikt worden gemaakt aan de woningbouwopgave die de gemeente zichzelf heeft opgelegd.

Bij een omvangrijk plan Station-Oost en omgeving hoort gewoon genoeg ruimte te worden gecreerd voor recreatief groen zodat de nieuwe bewoners niet massaal de bestaande voorzieningen belasten.

Anoniem 03-06-21 om 10:56

Als er groen verloren gaat moet dat gecompenseerd worden. Ook stedelijk groen. Groen zorgt ook voor schonere lucht en vermindert de hitte waarmee we in het nieuwe klimaat mee te maken krijgen. Mijn voorstel zou zijn om de spoorlijn ondergrons te brengen en deze te overkappen met groen OF bebouwing zodat het stedelijk groen behouden blijft.

Anoniem 03-06-21 om 6:29

Juist hier is ook groen. Veel grote bomen. Nu overzichtelijk en een veilige kruising waar geen opstoppingen zijn. Behouden.

Anoniem 28-05-21 om 20:03

Juist door hier ook groen te creƫren wordt het meer een verbonden geheel. Ik zie juist kansen het aartshertogenpark en prins hendrik park via groen met dit nieuwe gebied te verbinden

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen