Op deze locatie moeten speelvoorzieningen in het openbaar groen komen.

Ambitie: Groen als identiteitsdrager

Afbeeldingen

Groen is een belangrijk kenmerk

Stemmen

73 totaal
44 eens
29 oneens

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

4  reacties

Joost 06-06-21 om 7:22

Als starter vind ik dit een mooie plek, maar ik zou hier niet met mijn gezin willen blijven zitten. In het geval van gezinsuitbreiding zou dat een mooi moment zijn om door te stromen naar een nieuwe woning. En als dat de flow is, hoeven er geen speeltoestellen bij te komen.

Anoniem 03-06-21 om 10:58

Je kunt geen reactie plaatsen als je tegen bent :-). De ruimte is al zo beperkt. Laten we die maximaal benutten. Vanzelfsprekend wel met materialen die passend zijn. 

Caroline 02-06-21 om 16:06

Een natuurspeeltuin of klimpark tussen de bomen naast het oude Bastion hotel zou super leuk zijn en aantrekkelijk om te bezoeken door gezinnen. Een leuk theehuis met terras erbij zou het af maken. Er is in Den Bosch bijna geen combinatie van natuur en recreatie/horeca. 
Het is een uitgelezen kans voor dit gebied. 

Anoniem 25-05-21 om 21:59

Spelen op de groene plekken in het plan is belangrijk. Daarbij is het karakter van het gebied ook gericht op sport. Waarom zou de gemeente (ook met het oog op gezondheid) niet in bv het Aartshertogenpark een buitenfitness parcours en/of een mulifunctioneel voetbal/basketbalveld realiseren, in lijn met het gebied? Dit zie je in veel mediterraanse steden ook terug.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen