Mijn idee voor werken

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

6  reacties

Mario Blikpeer 19-06-20 om 0:38

Focus op ambachtelijk en lokaal. Zorg voor inspirerende groene gebouwen waar jonge ondernemers zich laagdrempelig in kunnen vestigen, kweekvijvers voor creativiteit en duurzaam ondernemerschap. 
Combineer daarin business met een uitgebreid Horeca aanbod. Theehuizen, koffietenten, ambachtelijke slagers, bakkers en groenteboeren. Overdag een inspirerende marktplaats, s-avonds een plek voor ontspanning en muziek. 
Behoud ondertussen zoveel mogelijk natuur, zodat dit gebied uniek en onderscheidend is. Dát past bij 's-Hertogenbosch! Groen en bourgondisch!!

jon 15-06-20 om 21:48

er is ook ruimte voor werk functies, kantoren, winkels, ambachtelijke bedrijven en culturele activiteiten, de mix moet zorgvuldig op elkaar worden afgestemd en vraagt om een exelente stedenbouwkundige vormgeving

Ezner 28-05-20 om 15:38

 is om een gebied te creëren voor winkels en bedrijven die samen aan een soort plein vastzitten waarbij het transferium gebruikt wordt om te parkeren. Op dit plein komt een supermarkt en een aantal hippe eetcafé's die zorgen voor de dagelijkse toestroom van mensen. Om alles aantrekkelijk te maken zou ik inzetten op meer fijne groene plekjes om samen te zitten en te werken.(Bolwerk achting). 

FERNANDA 23-05-20 om 10:12

Een prachtig hotel verbonden met het station

- een goed hotel aangesloten op de treinstations kan gezien worden als succesvolle projecten (voorbeeld in amsterdam en utrecht) 

- creëert honderden directe en indirecte banen

- verhoogt het gemiddelde verblijf van toeristen, waardoor ze meer gaan consumeren in Den Bosch

- vermijdt concentratie in het centrum

- maakt het voor toeristen mogelijk om het openbaar vervoer naar de stad te nemen

- helpt de groei van bedrijven rond het station

Jurgen 11-05-20 om 19:48

Van het gebied een locatie maken waar starters kunnen wonen en werken. Een multifunctionele ruimte maken waar mensen kunnen werken overdag en er savonds andere activiteiten georganiseerd kunnen worden. Het gebied qua werk richten op start-ups, zodat studenten kunnen studeren en werken in dezelfde buurt. Combineer dit met goede OV voorzieningen en je hebt een goede uitgangspositie die aanzuigend werkt.

Janneke 08-05-20 om 19:13

Met het oog op de huidige crisis situatie en het verplicht thuis werken lijkt het me goed om na te denken over de toekomst.  Voor die situaties waar thuiswerken (tijdelijk) niet mogelijk is omdat de woonruimte bv te klein is, kinderen thuis zijn zou je een mogelijkheid willen hebben om gebruikt te maken van tijdelijke ruimten waar je kunt werken.  Het idee van seats to meet Maar Dan je eigen ruimte waar je ongestoord kunt werken. Dit gecombineerd met wonen en of sport. 

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen