Divers stedelijk wonen

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

3  reacties

Jos Kellenaers 21-09-20 om 21:35

De grootste ambitie is volgens mij het aantal woningen in combinatie met de overige ambities. Kan meer inzicht gegeven worden in de totstandkoming van de aantallen (bandbreedte van 1000 tot 1800 woningen)? Hoeveel ruimte is hiervoor nodig en hoeveel blijft er dan nog over voor de overige ambities?

K. Jansma 22-09-20 om 21:15

Den Bosch is een stad waar in de uiteindelijk uitwerking van plannen de ambities uiteindelijk niet gehaald worden (o.a. door protesterende omwonenden). De oplossing is om de ambities nog verder te verhogen, zodat na protesten de originele ambities alsnog gehaald worden.
Daarom stel ik voor:
- woningbouw ambitie verhogen naar 2500.
- meer (echte) hoogbouw inplannen

Los van bovenstaande:
- ik ben tevreden over wat gepresenteerd is over het middengebied (Aartshertogenlaan)
- verplaatsing station moet je niet op willen wachten (als stad wachten we al 20 jaar op een station Maaspoort) en sluit toekomstig station A2 uit
- buitengewoon zonde dat er geen gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden geboden in de Nota Hoogbouw rond het station, en dat er wordt gekozen voor standaard bouwblokken/blokkendozen

E 12-02-21 om 19:43

Om de stadse allure ook buiten het centrum door te trekken zou aandacht voor bouwstijl wenselijk zijn. Een voorbeeld is de stijl van het Gasthuiskwartier. Gezien we al tegen 3 torens gaan aankijken (welke qua stijl en locatie mijns inzien niet passen bij de wijk) het verzoek niet hoger dan de huidige gebouwen (6 etagen?). 

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen