Bij ontwikkelingen in het gebied moeten mogelijkheden om te sporten versterkt en uitgebreid worden.

04-05-2020
12 reacties

Thema: sport en gezondheid. Voetbal, zwemmen en schaatsen. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden om in het gebied te sporten. Mede doordat het Sportiom, stadion de Vliert en de tennis- en voetbalvelden er liggen.

Daardoor is het gebied bekend bij veel mensen in ’s-Hertogenbosch én daarbuiten. Dit betekent ook iets voor het verkeer en het aantal auto’s dat er wil parkeren. Geeft de aanwezigheid van sport het gebied een uniek karakter? Zijn er kansen voor meer sportfuncties? Of vind je dat er juist minder mogelijkheden voor sport moeten zijn?

Afbeeldingen

Sport en gezondheid

Stemmen

213 totaal
143 eens
70 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

12  reacties

TS 02-06-20 om 14:12

Aartehertogenlaan en omgeving  biedt kansen voor meer buiten sporten. Bijvoorbeeld buiten fitness. 

Danyel Deckers 24-05-20 om 12:46

Er zijn absoluut mogelijkheden voor uitbreiding, maar zeker ook kruisbestuiving. Door het gebied tussen BVV en Bastion te ontwikkelen kan er meer 1 geheel gemaakt worden en beter worden voorzien in de flexibele vraag naar sport als vrijtijdsbesteding.

Eén optie zou een binnen/buiten accommodatie kunnen zijn waar buitensporten ook binnen gedaan kunnen worden, of overdekt (blaashal of overkapping). Denk aan klimmuur, hockey, handbal, tennis, padel, wellicht zelfs ook fitness deels in de openlucht.  

Bewoner 19-05-20 om 12:04

Sporten is belangrijk. Nu is het erg gecentreerd op binnensporten met hoge kosten (zowel voor de organisaties als bewoners). Als er meer mogelijkheden zouden zijn om buiten in het groen te sporten zou dat super zijn! Dat geeft ook mogelijkheden voor mensen met een kleine portemonnee.

Anoniem 16-05-20 om 23:21

Centraal maken sporten in de regio. Denk hierbij aan een goede acc voor atletiek! Dit zou prima samen kunnen met de mogelijkheden die al in het sportiom zitten.

Anoniem 16-05-20 om 14:20

Er is opzich al veel te doen maar sport /beweeg toestellen buiten niet. Die zou ik graag nog willen zien. 

Thijs 12-05-20 om 21:48

.

Harry van Haren 11-05-20 om 10:56

Ik stem niet voor maar door een technisch probleem kon ik dat niet melden in de ruimte voor tegenstemmen!

Ik stem tegen want het gebied bevat al volop sportmogelijkheden

Anoniem 08-05-20 om 19:54

Ja, dit zou dé sportsector van de stad moeten zijn! Zoveel mogelijk hier, bij de Maaspoort en oosterplas centreren.

Anoniem 08-05-20 om 17:30

Sportaanbod is belangrijk, vraag me wel af hoe rendabel de exploitatie van het sportiom is in de huidige vorm? Is het een optie om de hockeyvelden vanaf de Oosterplas (belangrijk voor uitstraling Den Bosch) te verplaatsen naar de BVV velden? En wellicht BVV te combineren met andere voetbalverenigingen binnen Den Bosch? 

Anoniem 08-05-20 om 8:08

Voetbal geeft geluidsoverlast voor de omwonenden, zwemmen en schaatsen kan al ij het sportiom. Als er meer natuur behouden wordt kan er aan onbetaald sporten in de natuur gedaan worden, zonder al die extra parkeerplaatsen en overlast.

anoniem 08-05-20 om 6:57

maak van dit stuk 's-hertogenbosch een sportpark, met obstakels, parcourtjes waar mensen vrij kunnen sporten, laag in onderhoudskosten en super functioneel 

Anoniem 07-05-20 om 18:12

Volgens mij is er voldoende sportaanbod in dit deel van Den Bosch. Ze hebben nu al moeite om voldoende leden te trekken.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen