Voor een gevarieerd gebied zijn verschillende werkfuncties welkom, zoals winkels en kantoren.

04-05-2020
4 reacties

Thema: werken. ‘Werken’ is een breed begrip. Je kunt daarbij denken aan kantoren, bedrijven, maar ook bijvoorbeeld winkels of vrijetijdsbesteding. Dit zie je nu vooral rondom stadion de Vliert.

Wanneer het gebied verder ontwikkeld wordt, is het de vraag óf en waar plaats is voor meer van dit soort functies. Brengen deze functies levendigheid? Of is het juist een bron van overlast en drukte? Aan welke functies denk je bijvoorbeeld?

Afbeeldingen

Werken

Stemmen

184 totaal
131 eens
53 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

4  reacties

Anoniem 29-06-20 om 10:39

Om de diversiteit en bewiging in het gebied te vergoten. Zo blijven winkels dicht bij huisbeschikbaar en wordt lokaal ondernemerschap gestimuleerd, ook buiten het centrum. 

Anoniem 15-06-20 om 21:28

het gebied rond dit knooppunt is bij uitstek geschikt voor een mix van functies; door recreeren, wonen, werken en wonen te combineren kan er een bloeiend en boeiend gebied ontstaan, dat ook goed bereikbaar is; wel moet er uiteste zorg besteed worden aan de vormgeving: het moet een stedenbouwkundig pareltje worden, vergelijkkbaar met het Paleiskwartier

Bewoner hintham 08-05-20 om 14:26

kansen voor koppelingen met sport, receatie en groen, outdoorachtige activiteiten of koppeling buiten/binnen. Kansen voor plekken om met gezin naartoe te gaan. Ook aantrekkelijke verblijfsplekken creeren.

Rianne 08-05-20 om 8:17

Het KPN gebouw of een ander gebouw dichtbij station oost leent zich ideaal als bedrijfsverzamelgebouw voor bijv startups en scaleups.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen