De huidige wegenstructuur moet aangepakt worden, zodat er minder verkeer en asfalt komt.

04-05-2020
4 reacties

Thema: verkeer. Het gebied van station Oost en omgeving ligt zeer centraal én is goed bereikbaar. Het gebied wordt omsloten en ontsloten door meerdere grotere wegen. Ook in het gebied zelf zijn er meerdere wegen en fietspaden.

Moet de structuur van wegen blijven zoals die nu is? Vind je dat er een tekort is aan wegen en paden, of mag het juist wel iets minder? Mogen andere (en nieuwe) manieren van vervoer meer aandacht krijgen?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

194 totaal
141 eens
53 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

4  reacties

Harry van Haren 11-05-20 om 10:59

met name de kruising Zandzuigerstraat, Bruistensingel, Hervensebaan neemt onnodig veel ruimte in die beter voor andere functies valt te gebruiken.

Bewoner 09-05-20 om 23:34

Eens, goede maar vooral ook veilige doorstroming van het verkeer. Sitmuleren van het gebruik van OV, fiets e.d. 

Anoniem 08-05-20 om 17:37

Met name de verkeerstromen op de structuurweg zijn erg hoog, met extra woningbouw wordt die drukte alleen maar groter, met kans op filevorming en extra overlast voor de huidige bewoners. Wellicht door de huidige structuurweg te verleggen door het industriele park aan de noordzijde van het spoor, kun je wellicht toekomstige extra verkeerstromen beter afwikkelen.

En vanuit het (in de toekomst mogelijk ondergrondse) transferium meer gelegenheid voor bijvoorbeeld (deel)fietsen als transport naar de binnenstad ter vermindering van het aantal bussen. Ook dient er veel meer gebruik gemaakt te worden van station Oost als vervolgtransportmiddel vanuit het transferium.

Dus slimmer transport ipv meer asfalt.

Anoniem 08-05-20 om 12:04

Busbanen aanleggen voor goed OV. in goed aansluiting met station Oost

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen