Er moeten meer mogelijkheden komen voor openbaar vervoer (OV).

04-05-2020
3 reacties

Thema: verkeer. Het gebied van station Oost en omgeving ligt zeer centraal én is goed bereikbaar. Het gebied wordt omsloten en ontsloten door meerdere grotere wegen. Ook in het gebied zelf zijn er meerdere wegen en fietspaden.

Moet de structuur van wegen blijven zoals die nu is? Vind je dat er een tekort is aan wegen en paden, of mag het juist wel iets minder? Mogen andere (en nieuwe) manieren van vervoer meer aandacht krijgen?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

187 totaal
143 eens
44 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

3  reacties

Anoniem 04-06-20 om 19:59

Geef station oost een grotere rol in dit gedeelte van de stad, met winkels en horeca,  een knooppunt voor OV, F59, etc. 

bewoner hintham 08-05-20 om 14:06

Er liggen zeker kansen voor beter openbaar  vervoer. De stelling en de toelichtende tekst zijn echter onderling niet helemaal in lijn. Gaat het hier over de wegenstructuur of over het OV?

Anoniem 08-05-20 om 12:16

Maak van het station een tweede knooppunt voor OV bus  met busbanen  goede aansluiting op de treinen.  Zo wordt er meer gebruik gemaakt van het station en wordt Centraal Station ontlast omdat het daar al erg druk is met bussen. Niet elke lijn moet langs het centraal station.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen