Minder parkeerplaatsen door de mogelijkheden van het parkeren te combineren of beter te benutten.

04-05-2020
3 reacties

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

185 totaal
172 eens
13 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

3  reacties

Jill 29-06-20 om 10:41

Denk aan aanvullende activiteiten die op het grote parkeerterrein gerealiseerd kunnen worden. Beach volleybal, stadsstrand, festival activiteiten a la food treck, rommelmarkten etc etc

Roel Van Schaijk 15-06-20 om 15:05

Als ze hiermee bedoelen 'minder parkeerpleinen' in t straatbeeld: eens, maar er zál geparkeerd moeten worden. Dit kan ook prima onder appartementencomplexen en op overdag leegstaande parkeerplaatsen rondom de Vliert of 's avonds rondom scholen.

Marc Kr 10-05-20 om 11:07

De lege parkeerplaatsen kunnen beter benut worden. Maak recreatie mogelijk op de stille momenten. Camperaars die Den Bosch willen bezoeken blijven maar 1 of 2 nachten en bij voetbalwedstrijden kunnen ze even niet terecht. Een camperplaats met wat voorzieningen (elektra water chemisch toilet) is vaak voldoende. Een bewakingsloge met wat douches, wasmachine en simpel winkeltje zal het helemaal compleet maken. Met Sportiom in de buurt en het transferium is het een prima plek en door het 's avonds wat levendiger te maken zal het minder uitnodigen voor overlast door jongeren. Combineer de camperplaats met evenementen (foodtrucks, rommelmarkten) en t wordt een uitgaanskleding voor alle Bosschenaren.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen