In plaats van parkeerterreinen moeten er parkeergarages komen.

04-05-2020
6 reacties

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

186 totaal
153 eens
33 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

6  reacties

anonymous 30-06-20 om 8:54

ondergrondse parkeergarages

Anoniem 15-06-20 om 21:35

parkeergarages zijn minder grondintensief en kunnen voor een deel in andere functies worden ingepakt

Jelle 25-05-20 om 12:49

deze wijk ligt op een OV-knooppunt (zeker in de toekomst). Mensen die hier willen wonen, kiezen hier bewust voor en daarom kan deze wijk een autoloze wijk worden. Fiets, trein en bus zijn prima alternatieven op deze locatie. Daardoor meer ruimte voor groen en meer leefbaarheid. De eigen auto is in deze toekomstige wijk een achterhaald begrip. Dan zijn er ook geen grote parkeergarages nodig.

Anoniem 16-05-20 om 14:33

Ik ben voor maar, dan wel laag (2 verdiepingen) en met een natuurrijk uiterlijk. En duurzaam

Jan Bettgens 09-05-20 om 14:13

Ja, maar ten wel ter vervanging van de huidige parkeerplaatsen en niet ter uitbreiding van de parkeerplaatsen. Niet nog meer blik in de stad. 

Leon 09-05-20 om 8:42

Parkeergarages klinken mooi, maar zijn duur, gezichtsbepalend (tenzij onder de grond) en meestal duurder in gebruik, waardoor de wild-parkeer overlast bij evenementen toeneemt. De capaciteit kan ook Roemenen door slimmer gebruik van de bestaande parkeergelden (P&R, Transferium, Veld bij Sportiom, plaatsen van Sportiom en stadion, veld bij stadion). Daarbij is de lokale OV in het gebied nog te verbeteren en de behoefte naar parkeren daarmee te verminderen.

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen