Er moeten deelauto’s komen.

04-05-2020
2 reacties

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

183 totaal
131 eens
52 oneens

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

2  reacties

JW 17-05-20 om 10:53

Ik stem tegen omdat het suggereert "we gaan lekker weinig parkeerplaatsen aanleggen". En mensen willen toch een auto en gaan in de buurten naast het gebied parkeren. - ik heb niets tegen deelauto's, prima ook om het te faciliteren, maar alleen als de naastgelegen woonwijken geen parkeerproblemen krijgen.

Anoniem 16-05-20 om 23:29

waarom meer auto's inzetten als je de jnfrastructuur aannkunt passen op beter gebruik van ov?!

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen