Flexwoningen Noordoosthoek
Submenu

Planning

  • Vanaf 3 februari 2022 kun je op dit platform reageren op stellingen en vragen beantwoorden. Dit kan t/m 16 februari aanstaande.
  • Je kunt ook nog vragen stellen aan de gemeente en Zayaz via een online spreekuur. Deze spreekuren vinden in dezelfde periode plaats. Je kunt je hiervoor aanmelden door ons een e-mail te sturen. Doe dit uiterlijk 13 februari! Geef daarin ook aan welke vragen je hebt. Je krijgt  dan van ons een uitnodigingsmail met daarin een datum voor het digitale spreekuur. Kun je niet op deze datum? Dan bieden we je een andere datum aan. 
  • De resultaten van het platform en de gesprekken koppelen we terug in de nieuwsbrief. Je kunt je hier aanmelden voor deze nieuwsbrief. 
  • Het is de planning om eind februari/ eerste week maart de vergunningsaanvraag in te dienen. Dit doen we voor de eerste 30 woningen (kamers 3A en 3B uit het verkavelingsplan). Daarna volgen in de loop van 2022 gefaseerd de andere erven.
  • Het College van B en W neemt een besluit over de afgifte van een omgevingsvergunning. We verwachten in de loop van april – mei 2022 deze vergunning te krijgen. Tijdens de periode dat het besluit ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden eventuele bezwaren indienen.  

 

Contact

Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch
(073) 615 51 55
Contactformulier

 

Huisregels

Lees onze huisregels

 

 

Cookie-instellingen